I Blogg, Boken i fokus

Roman, E-bok
ISBN 978-91-86839-18-5
Köp e-boken i internetbokhandeln (se länkar nedan)


Ulf Olsson - Hets

Ulf Olssons roman Hets handlar om Tony som är i ett maniskt skov där världen verkar falla i bitar omkring honom. Vi får följa med på en vinglig färd i hans huvud. Tiden är förvirrad, rummet är förvirrat och andra människor beter sig besynnerligt. En kaosliknande tillvaro där inget kan förutses och där det är omöjligt att avgöra vad som är på riktigt och vad som är fantasi.

Upplevelsen när man läser denna besynnerligt humoristiska bok är förvirring, förvåning och en känsla av att den kan sluta precis hur som helst. Ulf Olsson lyckas förmedla Tonys förvirring och kaos så bra att man till slut varken vet ut eller in. Detta är en skrämmande och förvirrad verklighet där inte ens läsaren kan avgöra vad som händer på riktigt.

Jag vet inte om Ulf Olssons roman ligger nära verkligheten av hur en person med manisk diagnos upplever sina skov. Men hur som helst så ger romanen Hets en inblick i hur en förvriden verklighet kan skapa en omöjlig tillvaro. Boken är annorlunda, oväntad och underfundig. När man vant sig vid Tonys sätt att uttrycka sig kan man inte lägga ifrån sig boken!

Helt klart en upplevelse för alla som tar chansen att läsa den. Köp den i internetbokhandeln eller låna den på Elib.

Köp boken hos:

Senaste inlägg

Lämna en kommentar

0
Stäng

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om borttagning av information

Close

Allmän begäran / Förfrågan till DSO

DELA DIN KUNDVAGN