I Böcker, Matlagning, mat & dryck

Bakning & Recept, E-bok
ISBN 978-91-86839-52-9
Köp e-boken i internetbokhandeln (länkar nedan)


En receptbok för bröd- och kakälskare. Det godaste jag vetEnkla, tidlösa och otroligt smaskiga recept.Här finns bland annat marängtårta, upplevelsepaj, butterkaka, symfonibröd, glassbakelse och mycket annat. Perfekt bok för den vanliga människan som bakar för sitt eget höga nöjes skull. Inbakat bland ingredienser och härliga bilder finns lite vardagsfilosofi. En lärdom/insikt för varje recept. Ger mersmak  🙂

Köp boken hos:

Rekommenderade inlägg
Visar 2 kommentarer
  pingbacks / trackbacks
  • Det godaste jag vet! Lusaskens TS

   […] det bästa av det bästa till min egna bakbok. Sagt och gjort. Idag har min e-bok ”Det godaste jag vet – tidlösa recept för alla som älskar att baka” premiär. Utgivare är FramSteget Bokförlag. Där finns mer än 60 härliga recept – […]

  • Byxorna fick syndaren att vakna Lusaskens TS

   […] min favoritsyssla senaste året – bakning. Och ätning. Jag har ju till och med gjort en egen bakbok! Kanske inte så konstigt att magen blivit […]

  Lämna en kommentar

  0
  Stäng

  Begäran om min information

   
  Close

  Begäran om radering konto

  Close

  Begäran om borttagning av information

  Close

  Allmän begäran / Förfrågan till DSO

  Bara tråkigt!Madelene Schoug: Ett Vingslag