I Blogg

Snygga böcker behöver inte kosta skjortan!

FramSteget Bokförlag - tryckböcker.seNär du samarbetar med Tryck Böcker och FramSteget Bokförlag garanterar vi dig service, tjänster och produkter av högsta kvalitet. Detta är inte ett påstående, det är ett faktum. Om det går som en anka och låter som en anka så är det en anka 🙂
Något förlaget har lärt sig de senaste åren är att vi måste sticka ut hakan. Att sitta tysta som möss i väntan på att få hjälpa författare leder ingenstans. I den här världen måste man slå näven i bordet och höja rösten. Så då gör vi det.

VI ERBJUDER TRYCKNING OCH BOKTJÄNSTER!

Är det någon som hörde? Eller…
Här är det bäst att påpeka humorn och ironin så här långt i denna artikel. Det är lustigt hur många som inte klarar av att utläsa detta i skriven text.

God service och support kan tyckas självklart. Det är lätt för företag att hävda att detta finns tillhands. Av egen erfarenhet vet vi dock att sunt bondförnuft är en bristvara därute i den så kallade verkligheten. Kostsam annonsering som kunderna får betala i slutändan förändrar inte situationen.

När vi skriver snygga böcker menar vi det. Tryckkvalitén är av bästa slag. Böckerna som anländer vid din dörr är så bra de kan bli. Du kan betala mer hos en konkurrent, men du får inte böcker av högre kvalité.

När förlaget formger din bok utgår vi inte från mallar eller vad alla andra gör. Vi följer inte modenycker. Det som är inne idag är ute imorgon. Det viktigaste är att din boks utseende matchar bokens innehåll. När den gör det är det en tidlös bok.
Visst, om du vill att din bok ska vara som alla andra kan vi ordna det. Men vi rekommenderar att du är dig själv och boken likaså. I en värld av kopior är det unika böcker som sticker ut. Och ärligt talat läser vi helst unika böcker.

Vill du låta försäljare och programvaror ta fram din bok, eller föredrar du att bokälskare gör det manuellt?

Tryck Böcker och FramSteget Bokförlag gör sitt bästa för att hjälpa författare och skribenter. Du är varmt välkommen att nyttja våra tjänster och kunskap.

Goda böcker - FramSteget Bokförlag

 

Senaste inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta oss

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
0
Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om borttagning av information

Close

Allmän begäran / Förfrågan till DSO

Ge ut på eget förlag