I Böcker, Lyrik

Dikter, E-bok
ISBN 978-91-86839-20-8
Köp e-boken i internetbokhandeln (länkar nedan)


“det är november. regnet faller mot rutan. och jag med det. akademien har inte svarat på min ansökan. jag söker svar. teknikern kan inte säga om den ens gått iväg som den ska. jag vill börja leva mitt liv. Los Angeles är platsen att vara på. jag kan slå systemet. jag måste bli del av kvoten. mitt liv är inte Koba-yashi Maru. jag vet att de väntar på mig. to boldly go where no man has gone before. jag vill från planeten. ge mig min examen. there’s a Klingon Bird of Pray waiting for me. jIH ‘oH HoS! det är november. stardate 17312,4. ännu ingen kontakt med akademien. sänder ett sista meddelande. ut i cyberspace. jag aktiverar transportören. ta emot min signal.”

Köp boken hos:

Rekommenderade inlägg

Lämna en kommentar

0
Stäng

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om borttagning av information

Close

Allmän begäran / Förfrågan till DSO

DELA DIN KUNDVAGN