I Blogg

Ge ut din bok - från manus till målJohanna Wiman har gett ut en bra bok för dig som skriver och vill ge ut på egen hand. Boken heter Ge ut din bok – från manus till mål och är utgiven av Offside Press. Läs mer och köp boken.

“Var tredje svensk drömmer om att skriva en bok. Försvinnande få får ett traditionellt förlagskontrakt, men det betyder inte längre att man nått vägs ände. Att ge ut sin bok på egen hand är i dag enklare än någonsin oavsett om man siktar på en bästsäljare, en personlig minnesbok eller en nischad fackbok.”

Ge ut din bok — från manus till mål är en inspirerande och oberoende handbok som ger dig allt du behöver veta för att fatta de klokaste besluten för din bok. Bland annat:
Steg för steg-guide. Vässa ditt manus. Utformning och tryck. Ekonomi och juridik. Marknadsföring för små och stora plånböcker.
Tips från dem som vet. De bästa råden från lektörer, redaktörer, litteraturkritiker, PR-proffs och inköpare.
7 som lyckats på egen hand berättar. Kritikerfavoriten, miljonsäljaren, eldsjälen, den självbiografiska deckardebutanten …

“I Ge ut din bok — från manus till mål får du vägledningen som fungerar — oavsett hur många kronor och timmar du kan satsa på din bok. Författare är Johanna Wiman, till vardags redaktör på Skriva, Sveriges ledande magasin för skrivande människor.”

“Wiman blandar uppmuntran med konkreta råd och nyttig information.”
Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Rekommenderade inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta oss

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
0
Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om borttagning av information

Close

Allmän begäran / Förfrågan till DSO

Bokpaket från FramSteget Bokförlag