I Blogg

En bok klarar sig inte utan program eller maskiner. Vare sig det är en e-bok eller pappersbok så krävs det tekniska hjälpmedel.

Men…

En bok är något mer

Teknisk utrustning ska endast vara stöd i skapandet av en bok. Vi på FramSteget Bokförlag tar till vara på mänsklig kreativitet. Vi kastar inte in manus i en dyr och komplicerad maskin för att låta den göra jobbet. Förlaget använder sig inte av färdiga mallar och vi anser det viktigt att behålla författarens röst. Vid layout och sättning av en bok är det bokens innehåll som styr utseendet. Varje bok är unik.

Förlaget respekterar dig som författare. Vi sätter oss inte på höga hästar och vi vill definitivt inte styra och domdera din berättelse. Detta är extra viktigt vid lektörstjänst. Vill du ha vår ärliga åsikt får du den, men inte på bekostnad av ditt manus. Känsla för feeling är a och o.

Vill du ha feedback eller annan hjälp erbjuder vi det

Det finns konkurrenter som hävdar att korrekturläsning inte är så viktigt. “Låt en släkting eller vän läsa genom ditt manus.” Detta är ett skrämmande råd som visar deras uppriktighet. De är en pengamaskin som inte bryr sig. Dessa företag låter dig slafsa samman en tryckfil för att sedan kasta ut den i vad som för dig är en kostsam process.

Din bok är värd mer än hafsig layout och högt konsumentpris.

När du beställer förlagets tjänster garanteras ditt manus eller text noggrann behandling. Vi är inte blasé. Vi trycker inte på en knapp och lutar oss tillbaka. Vi är inte försäljare som ska tjäna pengar så snabbt och enkelt som möjligt. För oss är böcker inte en handelsvara. FramSteget Bokförlag är inte en affärsidé. Det är ett levnadssätt.

Vare sig det gäller framställning av PDF/EPUB eller korrekturläsning så är den mänskliga aspekten alltid i fokus.

Förlagets låga tryckpriser gör att du kan spetsa till din bok med hjälp av våra tjänster. Korrekturläsning och lektörstjänst vässar till ditt manus. Vår layout av inlaga och design av omslag förvandlar ditt manus till en proffsig bok.

Du är den ende som skriver som du. Det tar FramSteget Bokförlag tillvara på.

Det finns ingen maskin eller programvara som kan göra en mänsklig bok. Detta vet vi och det är vi glada för. När du anlitar FramSteget Bokförlag garanteras du utmärkt service och support. Vi gör vårt bästa för att hjälpa dig.

Välkommen!

Senaste inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta oss

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
0
Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om borttagning av information

Close

Allmän begäran / Förfrågan till DSO