I Blogg

Jag har början på en roman som ligger och samlar damm. Omkring 30 sidor fick jag ihop någonstans runt sommaren 2009.
Jag har börjat fundera på om det är dags att fortsätta skriva på manuset. Kruxet är att jag är en person som helst gör eller inte gör. Jag är digital – 0 eller 1. Endera skriver jag färdigt eller så struntar jag i det. Om jag ska skriva färdigt innebär det ett ganska stort arbete, och det är osäkert om jag har tid/energi till det just nu.

Att skriva är enkelt. Det är bara att göra det.
Att inte skriva är enklare…

Ack, dessa problem 😉

Jag får fundera några år till på detta dilemma.

/Patric Liljestrand

Rekommenderade inlägg

Lämna en kommentar

Kontakta oss

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
0
Close

Begäran om min information

 
Close

Begäran om radering konto

Close

Begäran om borttagning av information

Close

Allmän begäran / Förfrågan till DSO